Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren,
og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Havhuset
  - meget mere end et typehus

  Med de skarpe, nordiske bygningskroppe og stringente linjer i sort og hvidt står Havhuset i elegant kontrast til den rå natur. Den gennemtænkte lysgennemstrømning og de store panoramavinduer trækker naturen helt ind i boligen.

  SPEKTAKULÆR FØRSTESAL MED KØKKEN OG OPHOLD I ÉT, BEGGE GAVLE I GLAS OG FLERE ALTANER – BEDRE KAN DET IKKE BLIVE.

  Havhusene danner ryg for den samlede bebyggelse. De er udformede som 1½- og 2 ½-etagers sortmalede træhuse i nutidig arkitektur, men med reference til Bindesbølls ikoniske pakhuse på Skagen Havn.

  De opførte huse varierer i størrelse fra ca. 105 m² til 170 m², og fra de 2 ½-etagers huse er der havudsigt og smukt kig til klitheden og Skagen Nordstrand. De nye typer varierer i størrelse fra 98 m² til 135 m².

  Hver etage i huset har sit særpræg, hvor øverste etage er den mest spektakulære. Her smelter opholdsrummet sammen med det smukke køkken med orientering mod de store glaspartier og den fantastiske udsigt.

  Vil du kontaktes?

  Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren
  og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.