fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Havhuset

  -ARKITEKTTEGNEDE HUSE MED UDSIGT

  Med de skarpe, nordiske bygningskroppe og stringente linjer i sort og hvidt står Havhuset i elegant kontrast til den rå natur. Den gennemtænkte lysgennemstrømning og de store panoramavinduer trækker naturen helt ind i boligen.

  Mulighed for stor lejeindtægt
  Forventet op til 113.657,- om året (efter SKAT 99.466,-)

  Hent brochure
  Hent prisliste
  Udlejningsvurdering: Havhus 4+2 personer
  Udlejningsvurdering: Havhus 8 personer
  Sæsonkalender 2022

  SPEKTAKULÆR FØRSTESAL MED KØKKEN OG OPHOLD I ÉT, BEGGE GAVLE I GLAS OG FLERE ALTANER – BEDRE KAN DET IKKE BLIVE.

  Havhusene danner ryg for den samlede bebyggelse. De er udformede som 1½- og 2 ½-etagers sortmalede træhuse i nutidig arkitektur, men med reference til Bindesbølls ikoniske pakhuse på Skagen Havn.

  De opførte huse varierer i størrelse fra ca. 105 m² til 170 m², og fra de 2 ½-etagers huse er der havudsigt og smukt kig til klitheden og Skagen Nordstrand. De nye typer varierer i størrelse fra 105m2 til 170m2 og de sortmalede træhuse i 1½- og 2 ½-etager bygges i samme høje kvalitet, men med nuværende energikrav.

  Hver etage i huset har sit særpræg, hvor øverste etage er den mest spektakulære. Her smelter opholdsrummet sammen med det smukke køkken med orientering mod de store glaspartier og den fantastiske udsigt.

  Ønsker du personlig fremvisning, så kontakt os på skagen@home.dk

  ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.