fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Klitgården
  - enestående havudsigt

  I første klitrække med panoramaudsigt til den evigt foranderlige solnedgang får du et moderne hjem, der trækker arkitektoniske tråde til vestjysk historie.

  Det er ikke mange forundt at nyde solnedgangen i fuld panorama hver dag – året rundt

  Det kan blive din hverdag med Klitgården på første parket til Skagens største skat – Vesterhavet. Klitgårdene fremstår som unikke nyfortolkninger af de gamle klitgårde, som vi kender dem fra den jyske vestkyst. Klitgårdene er udformet som to- og trelængede gårde og er designet til at smelte sammen med det omkringliggende klitlandskab.

  Arkitektonisk fremstår klitgårdene som en gennemtænkt symbiose mellem klassisk gårdstil og et moderne, strunkt og nordisk formsprog med store stråtækte tagflader, elegante glaskviste, sortmalede træfacader og med skydeskodder i smukt teaktræ. Et gennemgående “glasbånd” er placeret mellem facade og tag og giver konstruktionen lethed. De store glaspartier sikrer udsigt og et unikt lysindfald over alt i huset.

  Boligerne varierer i størrelse fra ca. 225 m² til 426 m² individuelt tilpasset den enkelte købers behov. Hertil kommer mulighed for 38 m² opvarmet garage.

  Klitgårdene findes desuden i flere variationer, som alle giver mulighed for at rumme liberale erhverv, ligesom der vil være mulighed for at tilgodese en vis individuel indretning for køber.

  Download materialer om Klitgården

  Vil du kontaktes?

  Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren
  og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.