fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Fiskerhuset
  - Ikonisk Vesterhavsarkitektur

  Lad dig henføre til en svunden tid, hvor Vestkysten var for fiskeren, med dette historisk funderet byggeri i moderne fortolkning - Fiskerhuset.

  ENKELT OG RÅT EFTER FORBILLEDE AF DE GAMLE FISKERHUSE I TRÆ LANGS VESTKYSTEN.

  Indretningen er moderne og enkel med varierende planløsninger for at imødekomme forskellige beboelsesmæssige behov. Fiskerhusene er tiltænkt klitheden med mindre klitter omkring grunden, der danner et intimt miljø med direkte adgang til havet og den pragtfulde sandstrand.

  Fiskerhuset findes i to størrelser på 90 og 110 m2 (ekskl. vognly), begge i 1 ½-plan med mulighed for havkig fra enkelte huse. Husene er beklædt med sortmalet træ eller ubehandlet lærketræ med tagpap eller trætag.

  Download materialer om Fiskerhuset

  Vil du kontaktes?

  Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren
  og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.