fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Kontakt os
  - vi er her for at hjælpe

  Grib en sjælden chance og investér i ren livsnyderi. Kontakt os for fremvisning af grunde, hustyper eller yderligere information.

  NYBOLIG SKAGEN
  C.S. Møllersvej 2, 9990 Skagen
  9845 1101 I 9990@nybolig.dk

  Calum

  Skagen Nordstrand Holding K/S
  Strandvejen 3
  9000 Aalborg

  Hovedkontor
  Telefon 98 12 67 00
  Mail: info@calum.dk

   

  Vil du kontaktes?

  Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren
  og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

   Pressemateriale

   Søger du pressemateriale, du ikke finder her på sitet, kan du kontakte Skagen Nordstrand Holding K/S på telefon 98 12 67 00 eller e-mail info@calum.dk.

   LEJEINDTÆGTER SIKRER DEN GODE INVESTERINGMulighed for stor lejeindtægt
   Forventet op til 113.657,- om året (efter SKAT 99.466,-)