Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren,
og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Kontakt os
  - vi er her for at hjælpe

  Grib en sjælden chance og investér i ren livsnyderi. Kontakt os for fremvisning af grunde, hustyper eller yderligere information.

  Calum

  Skagen Nordstrand Holding K/S
  Strandvejen 3
  9000 Aalborg

  Hovedkontor
  Telefon 98 12 67 00
  Mail: info@calum.dk
  Kontaktperson: Salgschef Morten Nielsen

   

  Vil du kontaktes?

  Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren
  og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

   Pressemateriale

   Søger du pressemateriale, du ikke finder her på sitet, kan du kontakte Skagen Nordstrand Holding K/S på telefon 98 12 67 00 eller e-mail info@calum.dk.