fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Kunstnerhuset
  - Skagens sjæl i moderne fortolkning

  Et arkitektonisk gennemtænkt byggeri der er tegnet til den unikke natur, der omslutter det – smukt udefra og ind og indefra og ud.

  KUNSTNERHUSET ER SKABT EFTER FORBILLEDE FRA TRADITIONERNE I GL. SKAGENS BYGGEPRINCIPPER OG TILPASSET LANDSKABET MELLEM DE SMUKT FORMEDE KLITTER.

  Samtidig er der fra alle husene adgang til de markante landskabskiler, som har sammenhæng med klitheden og stier til havet.

  De røde tegltage med hvide overstrygninger og sorte træfacader har sin inspiration fra nogle af de ældste og smukkeste huse i Skagen.

  Kunstnerhusene varierer i størrelse fra ca. 114 m² til 190 m² (ekskl. vognly). Alle boliger er udformet som 1 ½-etagers huse med udnyttet 1. sal. Fra de yderste huse er der havudsigt, mens de øvrige har udsigt over landskabet med kig til havet.

  Download materialer om Kunsterhuset

  Vil du kontaktes?

  Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren
  og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

   Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart.

   Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.