fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Intet over
  - intet ved siden af

  Skagen Nordstrand er et enestående boligprojekt, som grænser op til et storslået areal
  med nordatlantisk klithede, der strækker sig hele vejen op til Grenen.

  Skagen Nordstrand er en eksklusiv oase for afslapning, eftertænksomhed og udvikling

  Fra Skagen Nordstrand har du en enestående udsigt til hede, klitter, vand og det charmerende Gl. Skagen. En bolig midt i den uspolerede, nordjyske natur lægger op til en perlerække af frirum med livsnyderi, kvalitetstid og fordybelse.

  Området er udviklet med den smukke natur i centrum. Boligerne, der tegnet af det anerkendte arkitektfirma Kjaer & Richter A/S, er placeret med eksklusiv panoramaudsigt over havet og direkte adgang til områdets store klithedearealer – som de kun findes i Skagen.

  Tid til livet

  Med et hjem i Skagen Nordstrand er der i den grad lagt op til livskvalitet af højeste kaliber. Her skal du bare nyde naturen, landskabet og det betagende liv, der ligger lige for dine fødder: Gl. Skagen, Skagen havn, mangfoldigheden og de historiske omgivelser og ikke mindst de gode muligheder for unikke kulturelle oplevelser. Eller måske et spil golf i området, der inden for en overskuelig radius råder over flere spændende og udfordrende golfbaner.

  Skagen
  – byen med sin egen farve

  Skagen by ligger knap tre kilometer fra dit hjem og byder på diverse butikker og gastronomiske fristelser og er i sig selv en slentretur værdig med de karakteristiske Skagensgule længehuse med røde tegltage og ”blonder” langs tagkanterne. Der er intet sted så skønt som toppen af Danmark – og det fortryllende og charmerende Skagen.

  Læs mere om Skagen