fbpx
Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld nedenstånede formular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

  Udlejning
  - en solid investering

  Fritids- og helårshuse med en så enestående beliggenhed er ikke bare en investering i et bedre liv for dig og dine, men kan også være en solid investering, da samtlige grunde og boliger på Strandklit og Fladen Grund kan lejes ud. I samarbejde med Toppen af Danmark har vi lavet anslået priser på udlejning af de forskellige hustyper.

  Drag fordele af udlejning - og overlad det administrative til andre

  Som husejer i Skagen Nordstrand er der rig mulighed for en ekstraindtægt ved at leje sin fritids- eller helårsbolig ud, da området er attraktivt for såvel danskere som udenlandske turister. Ud over at indtægterne kan være med til at dække udgifter, så har udlejning også den fordel, at boligen er i brug, selvom du ikke selv er tilstede og bliver dermed opvarmet og rengjort med nævne mellemrum.

  Udlejer du gennem et bureau, behøver du ikke selv stå med det administrative ansvar. Vi kan hjælpe dig videre, hvis du har planer om udlejning. Kontakt Toppen af Danmark på 98 48 86 55, skagen@feriehuse.dk.

  Læs mere om udlejningsmulighederne

  Download udlejningsmateriale for:

  Kunstnerhuset
  Fiskerhuset
  Havhuset