Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Du finder det meste information om de enkelte grunde i Grundvælgeren,
og ellers kan du sende os en forespørgsel via nedenstående formular.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at Skagen Nordstrand Holding K/S må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på køb af grunde og huse i Skagen Nordstrand. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Varierede hustyper
- alle boligdrømme

Skagen Nordstrand er på alle måder en unik oplevelse. Naturen, havet, lyset og de
arkitekttegnede huse er rammerne, der pirrer sanserne og inspirerer sjælen.

Dagligdagen, fritiden og arbejdslivet
- som sommerhus, fritidshus og helårshus

Til hver grund hører forskellige hustyper, der er tegnet til landskabet og den grund, de er tiltænkt.

De tre hustyper: Klitgården, Kunstnerhuset og Havhuset tager afsæt i den traditionsrige byggestil i Skagen. Der er således reference til de gamle klitgårde langs Vestkysten, til de klassiske Skagen-længehuse, tegnet af Ulrik Plesner og beboet af kunstnere som P.S. Krøyer og Anne Ancher, samt Bindesbølls pakhuse på havnen.

Det unikke Fiskerhus er næsten ikonisk i sit formsprog med rå materialer og stringente linjer. Også denne arkitektoniske genistreg finder sit afsæt i historien og er tegnet efter forbillede af de gamle fiskerhuse langs kysten.

Arkitektonisk kunst
af Kjaer & Richter

Samtlige hustyper er arkitektoniske kunstværker i kvalitetsmaterialer med unikke, nordiske detaljer. Husene er tegnet af et af Danmarks førende arkitektfirmaer, Kjaer & Richter A/S, som er kendt for værdiskabende arkitektur, hvor funktion, behov og arkitektoniske oplevelser forenes.

Husene er således tegnet til området og designet til det liv, der skal leves her med fokus på lys, udsigt og gennemtænkte løsninger. Med arkitekturen i de fire hustyper til Skagen Nordstrand har Kjaer & Richter A/S fundet nerven i Skagens traditioner og fortolket den klassiske stil over i et moderne formsprog.

Læs mere om Kjaer & Richter

Når landskabet er en del af arkitekturen

Da boligerne er designet til at smelte smukt ind i naturen, har landskabet været en arkitektonisk præmis helt fra første streg. Husene er tegnet på naturens præmisser og nænsomt tilpasset området, så huse og natur udgør en symbiose, hvor klithede og fyrbeplantninger, med markante grønne naturkiler, definerer boligernes helhedsudtryk. Fra alle huse er der adgang til “det store landskab”, og fra en del af dem er der en betagende havudsigt.